Dr.Pepper Vs. Guns N´ Roses

           
Podľa tlačového strediska firmy Dr. Pepper, vyrábajúcej nealkoholické nápoje, sľubuje dať každému Američanovi fľašu svojej signovanej sódy ak Guns N´ Roses vydá do konca roku 2008 svoj dlho odkladaný album Chinese Democracy. Riaditeľ marketingu Jaxie Alt vyhlásil: “ Chce to trpezlivosť namixovať 23 ingrediencii do novej chuti Dr.Pepper, tak aby si ju naší fanúšikovia obľúbili a zamilovali. Takže plne rozumieme a chápeme Axlovmu (Rose, spevák GN´R) perfekcionizmu – vytvoriť niečo viac než len priemerný album. Vieme že raz sa to podarí, ľudia to budú vnímať ako “Dr.Pepper pre uši“, pretože to bude taký osviežujúci mix, zvuk a overená klasika“
Dr. Pepper už spustil blog s touto kampaňou. Ani Guns N' Roses ani ich label Interscope Record nevyjadril k tomuto svoje oficiálne stanovisko.
Rose je známy, že nemá zmysel pre humor hlavne čo sa odkladania nového albumu týka.
Poznáme prípad z nedávnej minulosti, keď potom ako chceli OFFSPRING pomenovať svoj album: Chinese Democracy: You Snooze, You Lose, došlo k ostrej výmene názorov medzi Axlom a OFFSPRING.
Chinese Democracy je v príprave od roku 1995 a na jeho prípravu sa do dnešného dňa stopilo v štúdiu viac ako 13 miliónov dolárov!

0 Comments:

Post a Comment