Gibson upgraduje

Firma Gibson sa rozhodla tento rok priniesť každý mesiac jednu novinku, čoby gitaru mesiaca.
K 50tému výročiu prvého vyrobeného Flying V prichystal americký gitarový gigant Gibson výročný model. Úplne prvý Flying V model opustil závod Gibson v roku 1958. Od toho času sa stala táto gitara skutočne výnimočnou. Výročný model má samozrejme niekoľko vylepšení poplatných dnešným moderným hráčom: Sírový sunburst a raritné Gibson logo na hlave, ktoré bolo objavené medzi kresbami prezidenta firmy Gibson Teda McCartyho. Pozlátená mechanika Steinberger. Celomahagónové telo, ktoré je pokryté AA javorovým topom so skosenými hranami. Krk je hybrid medzi Gibson standard ´50s okrúhlym a ´60s tenkým – zúženým profilom s ebenovým 22pražcovým hmatníkom a perleťou vykladanými inlay. Osadený je snímačmi: Gibson ´57 Classic pri krku a ´57 Classic Plus pri kobylke. Rovnako ako všetky gitary mesiaca, je aj z týchto gitár vyrobených iba 1000 kópii.

               
Ďalšou novinkou zo stajne Gibson je trojica signovaných modelov Les Paul Slash.
Custom model je replikou pôvodného modelu Standart z roku 1988. Osadená dvojicou otvorených Seymour Duncan Alnico Pro II snímačov spolu s kvalitným mahagónovým telom a javorovým topom v Heritage Cherry Sunburst je nádherným custom kúskom.

               
Druhým modelom je Slashov Les Paul v Antique Vintage Sunburst prevedení, s masívnym mahagónovým zúženým krkom. Táto gitara sa vyrába aj v lacnejšej licencii od Epiphone.

               

viac na: www.gibson.com

1 Comment:

  1. Anonymný said...
    Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
    Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Post a Comment