Skupina Muse prezradila, že zrejme prejde na nový spôsob vydávania svojich platní. Napriek tomu, že momentálne pracujú na novom materiály v Talianskom štúdium, majú v pláne experimetovať nielen vo svojej tvorbe, ale aj so spôsobmi ako dostať svoju hudbu medzi fanúšikov.

Matt Bellamy - frontman Muse, sa pre NME.com vyjadril, že si nemyslí, že na budúcich albumoch budú pracovať obvyklým spôsobom. Uvažujú nad vydávaním sérii songov raz za čas – každý mesiac, alebo za niekoľko mesiacov. Songy by dali do obehu a potom raz za niekoľko rokov by z nich, na základe ohlasov fanúšikov, zostavili oficiálny album.

Ako sme už aj na Boogiesounde v rubrike Album Blast informovali, anglické trio Muse vydá 1. apríla CD/DVD Haarp. Box set bude obsahovať zostrih z dvoch vypredaných júnových koncertov na Londýnskom štadióne vo Wembley odohraných minulý rok v júny. Na CD bude záznam zo skoršieho koncertu 16. júna. Na DVD nájdeme záznam druhej show zo 17. júna. Na oba koncerty prišiel zástup 75000 ľudí, ktorí si vypočuli hity najmä z albumov Absolution (2003) a Black Holes and Revelations (2006).

Zdroj: NME.com

0 Comments:

Post a Comment