Jethro Tull oprašujú debut


Fanúšikovia Jethro Tull môžu konečne zaplesať. Tento mesiac sa po prvýkrát dočkajú CD legendárneho debutu kapely, ktorý bude naviac ošperkovaný obrovským množstvom bonusov.
Je to už 40 rokov od doby, kedy Jethro Tull vydali svoj debut "This Was". Album vtedy vyšiel na vinyle, a naviac iba v mono zvuku. Dosiahol veľkých úspechov, a to predovšetkým vďaka pravidelnému hraniu piesní DJom Johnem Peelom, který skupine na BBC venoval značný priestor. O to viac fanúšikov Jethro Tull poteší, že táto legendárna doska  bude k dispozicii v stereo zvukovej úprave. Bude sa jednať o výročnú reediciu v podobe dvojalbumu, ktorá na prvom disku ponúkne pôvodné verzie piesni, teda mono záznam, doplnený o 9 živých trackov, zaznamenaných počas špeciálnej session pre BBC krátko po vtedejšom vydaní albumu v roku 1968.
Druhý disk prinesie celý album v stereo podobe, doplnený o single: "Sunshine Day", "Song For John Gee", "Love Story" a "Christmas Song". Celý komplet bude aj špeciálne zabalený a bude obsahovať rozsiahly booklet s notami všetkých skladieb s poznámkami jednotlivých členov kapely. Vydanie tejto lahôdky je ohlásené na 28. apríla.

0 Comments:

Post a Comment