OLYMPIC tiahne na Slovač

             
OLYMPIC XAWAX TOUR 2008

V júni 2008 sa česká skupina OLYMPIC na čele s jej lídrom Petrom Jandom vyberie na turné po Slovensku, ktoré v jej prípade nemá v poslednom čase obdoby. Ide o deväť koncertov na futbalových štadiónoch a amfiteátroch.

Turné začína 5. júna v Humennom o 15.00. Koncerty sa budú konať vždy štvrtok, piatok, sobota.

5. jún HUMENNÉ amfiteáter
6.jún BARDEJOV námestie VSTUP VOĽNÝ
7.jún MARTIN amfiteáter
12.jún HRONEC(okr.Brezno) futbalový štadión
13.jún HRIŇOVÁ futbalový štadión
14.jún VEĽKÝ KRTÍŠ amfiteáter
19.jún HANDLOVÁ futbalový štadión
20.jún KOMÁRNO amfiteáter
21.jún TRNAVA amfiteáter

Okrem českej legendy, ktorá už československej scéne pôsobí viac ako 42 rokov sa spolu s OLYMPICom sa predstaví špeciálny hosť a to ALEŠ BRICHTA, bývalý líder skupiny Arakain, v súčasnosti ABBand, ktorý práve v týchto dňoch uvádza na trh svoj nový album pod značkou SonyBMG – Nech si projít hlavou.
A keďže by to bolo príliš málo na futbalové štadióny a amfiteátre české legendy rocku budú doplňovať dvaja slovenskí nádejní interpreti a to MATEJ KOREŇ, ktorého nahrávanie jeho debutového albumu práve blíži ku koncu a ROBO ŠIMKO s kapelou MASSRIOT.
Okrem toho je do tohto turné zaradený aj špeciálny koncert a to v meste BARDEJOV na námestí, kde sa hlavný sponzor personálna agentúra XAWAX rozhodla, že v meste jej sídla bude koncert skupiny OLYMPIC zadarmo.

Lístky na koncerty si môžete zakúpiť v predajnej sieti Ticketportal alebo priamo v mieste konania koncertov . V predpredaji 250,- Sk , po 17.máji 300,- Sk

0 Comments:

Post a Comment