Spevák Scott Weiland poslal do MTV News oficiálne prehlásenie, v ktorom reaguje na správy jeho, už bývalých kolegov o svojom vyhazov z VELVET REVOLVER:
"potom čo som si prečítal komentáre Duffa, Matta, Davea a veľkého, gitarového hrdinu Saula Hudsona, alias Slasha, považujem za vtipné, že takzvaný ,zakladajúci členovia´ VELVET REVOLVER, skôr známy ako "The Project" dokiaľ som im nevymyslel oficiálny názov, sa rozhodli pokračovať bezo mňa, potom čo ja sám som 20.mareca v Glasgowe oznámil, že skupina je mrtvá. Ako reakciu na názor Slasha o mojej odovzdanosti kapele musím povedať, že je to nehanebný a nešikovný pokus skryť pravdu. A ta je taká, že skupina sa už nejaký čas absolútne nevyvíja, a to hneď v niekoľkých rovinách. Po hudobnej stránke boli okamihy kedy nás práca tešila, bavili sme sa a pociťovali nadšenie... kedysi. Avšak nezabúdajme na početné návštevy klinik každého z nás (s výnimkou jedného, ktorého meno nebudem spomínať).
Ak mám hovoriť za seba, radšej sa budem dívať dopredu a budem vystupovať s priateľmi, s ktorými sa poznám celý život a ktorí mali vždy moju podporu. O mojej hudobne odovzdanosti, svojim spoluhráčom (STONE TEMPLE PILOTS)ako aj fanúšikom svedčí fakt, že aj oni sa bydú radšej dívať na muzikantov, ktorí sa tešia z toho, že spolu hrajú namiesto pár nespokojných chlápkov, ktorí sa ani nehovorili že sú kapela"

0 Comments:

Post a Comment