Trent Reznor tento rok asi ani nespáva, len nahráva albumy. V máji sa na stránke www.nin.com nečakane objavil nový album ‘The Slip’.

Vyjadrenie Trenta Reznora na jeho webe hovorí: „Ako poďakovanie našim fanúšikom za vašu neustálu podporu, Vám dávame k dispozícií nový NIN album, sto percentne free, exkluzívne cez našu stránku nin.com.“

Album je skutočne úplne celý voľne stiahnuteľný z tejto stránky (práve ho sťahujem), podmienkou je len registrácia emailovej adresy, na ktorú Vám ihneď po potvrdení príde link na stiahnutie albumu. Tento album je k dispozícii dokonca vo viacerých formátoch. Môžete si vybrať z kvalitných MP3 - 87 MB, cez FLAC, MP4 až po WMA ktoré má 1,5 GB. Ja som stavil na FLAC vo verzií 900mb, Sťahovanie väčších verzií je formou torrentov a ide mi to maximálnou možnou rýchlosťou.

Na stránke je aj výzva pre poslucháčov, aby toto dielo remixovali, posúvali ďalej, dávali na sťahovanie ako podcast...
Trent Reznor je známy nielen tým, že posunul industriálny rock do medzí mainstreamu ale aj časom ktorý potrebuje na dokončenie albumu. Po tom ako mu trvalo 16 rokov kým vydal prvý album pod značkou NIN, tak sa teraz priblížil k druhému extrému keď v krátkom časovom intervale vydal 3 nové albumy a jeden remixový.

Som na nové CD veľmi zvedavý a Trent Reznor opäť dostáva 100 bodov za svoju free politiku.

Zdroj: www.nin.com
Link na CD: theslip.nin.com

0 Comments:

Post a Comment