E M E R G E N Z A festival je najväčšia súťaž kapiel na svete. Každoročne organizuje festivaly v severnej Amerike, Kanade, západnej a strednej Európe, Austrálii a Japonsku.

Emergenza je festival, kde kapely rôznych hudobných štýlov ako Pop, Rock, Funk, Blues, Indie, Electronica, Metal, R’n’B, Drum’n’bass, Alternative, prechádzajú niekoľkými eliminačnými kolami pričom majú možnosť hrať na rôznych významných miestach, kluboch a festivalových pódiách. Festival je určený pre kapely neviazané s vydavateľstvom, ktoré ešte nenašli svoju šancu spropagovať sa a kapely, ktoré sa snažia stať všeobecne známymi a skúsenými na národnej a európskej hudobnej scéne. Pre úspešné kapely na naskytuje možnosť zahrať si na veľkých festivalových pódiách ako napr. Loolapaloza, Rock for People, alebo dokonca Sziget Festival!

Najlepší gitaristi a basgitaristi budú ocenení MARSHALL gitarovými aparátmi, MARSHALL basovými aparátmi a HAGSTRÖM nástrojmi. Ručne vyrobenými činelami SABIAN a bicími sadami MAPEX budú ocenení najlepší bubeníci. SENNHEISER mikrofóny a bezdrôtové systémy čakajú zas na najlepších spevákov.

Za Slovensko budú prebiehať prvé eliminačné a aj semifinálové kolá v Bratislavskom Randal klube. Odkiaľ majú úspešné kapely šancu postúpiť ďalej do regionálneho finále, ktoré sa bude konať vo Viedni.

Eliminačné kolá: 3 a 4 december 2008



zdroj: emergenza

0 Comments:

Post a Comment