Kapela The Police vydala box dvoch CD a dvoch DVD, ktoré zaznamenávajú ich reunion tour z rokov 2007-2008. Kolekcia, ktorá bola nahrávaná počas koncertu v Buenos Aires dostala názov The Police: Certifiable a ide len o druhý živák kapely. Na pódiách sa predstavili na rozdiel od predošlých turné len v trojici: Sting, Copeland a Andy Summers (na turné Ghost In The Machine 1981-1982 totiž tvorila band aj sekcia dychov a o rok neskôr počas turné Synchronicity využívali v skladbách hlasy ženských vokalistiek).
Zaujímavosťou je tour dokument, ktorý je súčasťou jedného z dvoch DVD. Ten bol natočený synom Stewarta Copelanda, Jordanom.

Tracklist The Police: Certifiable: "Message In A Bottle," "Synchronicity II," "Walking On The Moon," "Voices Inside My Head/When The World Is Running Down," "Don't Stand So Close To Me," "Driven To Tears," "Hole In My Life," "Truth Hits Everybody," "Every Little Thing She Does Is Magic," "Wrapped Around Your Finger," "De Do Do Do, De Da Da Da" "Invisible Sun," "Walking In Your Footsteps," "Can't Stand Losing You/Regatta De Blanc," "Roxanne," "King Of Pain," "So Lonely," "Every Breath You Take," a "Next To You."



foto: electronichouse.com, daily.chictoday.com

Súvisiace články:
The Police vydali knihu fotografii
The Police sfilmujú svoju "Reunion Tour"
Nové CD/DVD The Police už čoskoro!
Koľko sa dá zarobiť za jedno turné?
Kapela Police naposledy

0 Comments:

Post a Comment