Gitarista ICED EARTH Jon Schaffer sa vyjadril k spolupráci s WCR Guitar Pickups:
“Nakupujem snímače ručne navíjané Jimom Wagnerom od WCR Guitar Pickup už posledných pár rokov a môžem smelo povedať, nie sú žiadne ako tieto. Tieto snímače skutočne potešia vaše uši a nahrávanie s nimi je číra a harmonická mágia. Mám niekoľko modelov v rôznych gitarách, prevážne v Gibson Les Paul; Goodwood set (použité na hlavných gitarových linkách na albume Framing Armageddon), Crossroads set (použité na mojich baritón Les Paul, podladené skladby na Framing Armageddon), Betset, a Moore/Greene sety (moje najobľúbenejšie, obe použité na všetkých sólových partoch a linkách na Framing Armageddon). Avšak Jim teraz vyvinul nový signovaný snímač, ktorý je navíjaný špeciálne pre môj úderný brnkátkový štýl. Tento nový snímač nazvaný "Ice Bucker" je zabijacký humbucker, ktorý je harmonicky bohatý s extrémne priaznivou odozvou pri hromovo rýchlej trsátkovej hre. Spolu s Jimom sme na tom pracovali niekoľko mesiacov a momentálne je pripravený pre verejnosť."

WCR Guitar Pickups technická špecifikácia:

Krkový je približne 8k, bridge 9,6k jemne vyváženie cievok (rozšírená sínusová kapacita)
Alnico5 magnetov. Jednoducho zameniteľný s všetkými ďalšími kapacitami. A2, A3, A4, A5, A8, Ceramic8.

Štandardné kábliky majú vintage opletenie, ale môžu byť nahradené s: 2 opletenie/tienenie+ zemnenie, alebo 4 opletenie/tienenie+ zemnenie.
Cievka má následovné farebné kombinácie: biela, čierna, zebra, obrátená zebra, pričom svetlá časť môže byť v krémovej, alebo čisto bielej farbe.
Hardware má niklový povrch, materiál, prevedenie: plátkovaná mosadz, masív niklovo-strieborný, brúsený (ako '57 stainless) alebo leštený ako povrch zrkadla . Zlatá vrátane šroubikov prípadne iných farieb je vyrábaná zvlášť na objednávku.

Viac info: http://www.wcrguitar.com/
http://www.icedearth.com/

0 Comments:

Post a Comment