16.jún 2008 Bratislava, INCHEBA Open Air



Okrem švédskych metalistov HEED, ktorých metal tvrdý ako kameň bude znieť tesne pred vystúpením Priest, sa v úlohe špeciálnych hostí predstavia (na Slovensku) presne po roku, aj českí No.1 metaloví Kreyson /tentokrát naozaj plných 40 minút/ a čím ďalej viac obľúbenejší symfo-metalisti Interitus. Len aby bolo jasné, trio Křížek - Heiman - Halford na jednom pódiu a v jeden deň…je naozaj neuveriteľným triom ultra-mega-speváckych es. Nie je veľa šancí viedieť pokope niečo podobné, snáď v inej oblasti to bolo trio slávnych tenorov… Ale v metale ? Nemá obdobu. Plus keď k tomu máte príjemné osvieženie v podobe symfonikov…

www.heedonline.com, www.myspace.com/heedonline
www.ladakrizek.com
www.interitus.com

Predbežný program:

18:00 - OTVORENIE AREÁLU KONANIA JUDAS PRIEST
19:00 - 19:40 INTERITUS
20:00 - 20:40 KREYSON
21:00 - 21:40 HEED
22:20 - 23:50 JUDAS PRIEST

(prípadné malé časové zmeny sa budú hlásiť dopredu)

Aby však niekomu nebolo metalu málo, TERAZ POZOR!!!

Ak si zakúpite lístky na Judas Priest, máte vstup na celodenný národný pivný Festival JUNIFEST 2008 (13-22.6.), www.junifest.sk Z A D A R M O !!! Pondelok 16.6. je deň s veľkým "D", je to deň koncertu a na festivale bude mimoriadne OTVORENÉ až do skorých ranných hodín, konkrétne do 5 hodiny ... lebo JUNIFEST po polnoci pokračuje ďalej ... hudobným maratónom - v štýle ako inak, havy metal music !!! Takže všetkým tým, čo neostávalo nič iné, ako blúdiť nočnou Bratislavou a čakať na svoje ranné spoje ... adresujeme túto super správu!!! Nemusíte chodiť nikam!!! ... o vaše "hrdlo a žalúdky" sa postaráme !!! ***

PONDELOK 16.6. 2008 - krátka rekapitulácia koncertného dňa:
OTVORENÉ už od 12.00 hod. - interiéry festivalu, občerstvenie, program...!!! Koncert sa uskutoční ako samostatná akcia v exteriéroch festivalu pred halou B !!! Po koncerte na festivale OTVORENÉ až do skorých ranných hodín - vstup pre účastníkov koncertu voľný!!! Upozornenie: celodenná festivalová vstupenka na JUNIFEST, príp. pernamentka, NEPLATÍ pre vstup na koncert JUDAS PRIEST!!! Len naopak!

Každopádne, táto, veríme že niekoľkotisícová afterparty nemá na samostatných koncertoch na Slovensku obdobu a VY budete samozrejme jej účastníkmi. Veď nám jako organizátorom nedá na túto skvelú akciu nepozvať aj hudobníkov z pódia, takže ktovie koho tam (úplnou náhodou () môžete stretnúť!!! *** Junifest svojím štandardným pódiom v hale, na ktorom počas jeho trvania denne hrajú kapely, vytvorí pre tento deň akúsi B-stage… Hrať sa bude ďalej a do rána!
Kapely, ktoré budú hrať po JUDAS PRIEST, budú priebežne oznámené na uvedených stránkach.

A ďalším dôvodom, prečo ísť do 16.6.2008 práve do Bratislavy??? Na Junifeste akoby naschvál v ten deň dokonca prebehne oblastné kolo MISS JUNIFEST!!! Takže čo iné ešte potrebuje človek, aby si s chuťou predĺžil víkend??? Rekapitulácia: Junifest (pivo, alko, nealko, jedlo, MISS JUNIFEST, pokoncertná afterparty) + Judas Priest ( + Heed + Kreyson + Interitus) Asi už nič… A máte to v cene lístka na JUDAS PRIEST. Viac info aj na www.epg.sk a www.junifest.sk.

zdroj EPG Rock On!

0 Comments:

Post a Comment