Na chystanom albume kapely Prodigy, ktorého vydanie je zatiaľ avizované na 2. marec, sa objaví frontman kapely Foo Fighters Dave Grohl po veľmi dlhom čase v pozícii bubeníka.

Prodigy, ako povedali v show Zane Lowea na BBC Radio 1, sa s Daveom Grohlom kamarátia už dlho a ozval sa im sám. Dave Prodigy poslal e-mail s tým, že by sa rád vrátil k bicím a poslal im nahrávku, ktorá by podľa neho mohla byť celkom inšpiratívna k vytvoreniu nejakej skladby.

Ako hovorí Liam Howlett, po desiatich sekundách počúvania nahrávky od Grohla bola na svete skladba Run With The Wolves.

Táto spolupráca je jediná na albume, pretože kapela sa chce vrátiť ku svojim koreňom a album bude najmä a len o Prodigy. Neznamená to však, že sa kapela vracia k old school raveu, aký prezentovali na prvých dvoch albumoch – Experience a Music For The Jilted Generation. „Nechceli sme nahrať retro album,“ hovorí Howlett. „Len sme zobrali tie najlepšie prvky, ktoré sa nám páčia na rave, prvých dvoch albumoch a vytiahli sme ich odtiaľ.“

16. januára vychádza prvý singel z albumu Invaders Must Die - Omen. Najväčšou udalosťou pre slovenských fanúšikov bude určite koncert Prodigy chystaný na 7. marca v bratislavskom PKO.


zdroj foto a info


0 Comments:

Post a Comment