Legendárny basgitarista Billy Sheehan (NIACIN, MR.BIG) pripravuje pre svojich fans v poradí tretí sólový album, ktorý bude niesť názov „Holy Cow!“. Album by mal vyjsť cez Mascot Records 14. apríla tohto roku. Na nahrávanie si Billy pozval aj ex-kolegu s ktorým hral v Mr.Big, Paula Gilberta. Ten si zahral v songu 'Dynamic Exhilarator'. Okrem neho si na albume môžete vypočuť aj rukopis Billa Gibbonsa v skladbe 'A Lit’l Bit’l Do It To Ya Ev’ry Time', Duga Pinnicka (KING'S X) v 'Turning Point' ako aj Raya Luziera či Tonyho MacAlpina.

Sheehan počas svojej kariéry odohral cez 4,000 koncertov s Mr Big, David Lee Roth, a Steve Vai. Päťkrát bol zvolený časopisom Guitar Player za najlepšieho basgitaristu a dostal sa aj do Gallery of Greats vedľa mien ako Jimi Hendrix, Paul McCartney, Geddy Lee and Eddie Van Halen. S rôznymi kapelami a interpretmi predal cez 4 milióny kópii albumov.


Holy Cow! tracklist:

'In A Week Or Two (I'll Give It Back To You)', 'Dynamic Exhilarator', 'A Lit'l Bit'l Do It To 'Ya Ev'ry Time', 'A Bloodless Casualty', 'Make It To Another Day (I Keep Rolling On My Way)', 'Another Broken Promise', 'Just Another Humanoid', 'Turning Point', 'Two People Can Keep A Secret (If One Of Them Is Dead)', 'Theme From An Imaginary Science Fiction', 'Cell Towers'. 


foto: roughedge.com

0 Comments:

Post a Comment