Metallica má na svojej stránke odkaz pre fanúšikov:

“Sme poctení našimi priateľmi z MTV Europe, ktorí nás nominovali v dvoch kategóriách – “Rock Out” a “Headliner”. Show bude odvysielaná live z Liverpool Echo Arena vo štvrtok 6. novembra. Chceli by sme byť pri tom, ale bohužiaľ v ten večer, sme na turné v Omahe, NE.”

“Medzi 29. septembrom a 2. novembrom, môžete hlasovať na www.mtvema.com, a tak rozhodnúť, kto vyhrá. Naši spolu-nominovaní v týchto dvoch kategóriách sú Foo Figthers, Linkin Park, The Cure, Tokio Hotel, 30 Seconds to Mars, Paramore a Slipknot.”

Tak len do toho, klikajte a rozhodnite, kto si odnesie cenu MTV Music Awards!

A aby toho nebolo málo, Metallica je nominovaná aj ako potenciálny člen americkej Rock and Roll Hall of Fame. Metallica je nominovaná spolu s Run-D.M.C. a The Stooges. Ďalšími nominovanými sú gitarista Jeff Beck, speváčka Wanda Jackson, disco legenda Chic, Little Anthony and the Imperials, War a Bobby Womack.

Podmienkou nominácie je 25-ročná hudobná kariéra od vydania prvého albumu. Kto sa zaradí medzi legendy sa dozvieme 4. apríla 2009. Hlasovania sa zúčastňuje viac ako 500 hudobníkov, novinárov a iných odborníkov v hudobnej oblasti.



tu hlasujte za víťaza MTV Music Awards
odkaz Metallica pre fanúšikov
tu nájdete viac info o Rock and Roll Hall of Fame


0 Comments:

Post a Comment