Slash podporuje Obamu

Gitarista kapely Velvet Revolver, Slash, vyjadril podporu demokratickému kandidátovi na prezidenta USA. V interview pre anglické rádio NME Slash poznamenal: ,, Myslím si že Barack Obama je skvelý. Je to po prvý krát po ôsmych rokoch čo som niekoho počul hovoriť anglicky. Myslím že je to veľké osvieženie vidieť niekoho tak inteligentného. Súhlasím s veľa jeho názormi, ktoré sa ma týkajú. Myslím si že on je najlepší kandidát na tento post.“

Slash taktiež vravel o vývoji jeho nového sólo albumu. Povedal že má nahraných už 14 demo nahrávok. Plánuje získať množstvo rozličných interpretov ktorý sa na albume objavia, nuž ale na hviezdne mená si budeme musieť ešte chvíľku počkať, Slash ešte žiadne neprezradil.

Velvet Revolver stále hľadajú nového speváka ktorý má nahradiť Scotta Weilanda pred začatím nahrávania ich tretieho štúdiového albumu. Slash sa vyjadril tak, že si nie je istý, či jeho sólo album bude na svete skôr, ako nový Velvet Revolver.

Slash taktiež vydá aj novú kolekciu gitár od firiem Gibson a Epiphone. Má isť o sériu Les Paul Goldtop Range a predstaví ju budúci týždeň, utorok siedmeho októbra.

0 Comments:

Post a Comment