Ako už BOOGIESOUND informoval, prešovský hard rock, v podaní skupiny Wildwings si onedlho budete môcť doma pustiť aj z CD. Ohľadom debutového nosiča tejto sympatickej skupiny som položil ich gitaristovi a spevákovi Tomášovi Miščíkovi otázku, čo na CD nájdeme a na čo sa možno tešiť.

„CD Labyritnh Of The Heart je vlastne naše debutové mini CD :) Prvá skladba je titulná skladba celého CD Labyrinth Of The Heart, vznikla ako prvá skladba pod značkou WILDWINGS a opisuje príbeh o tom ako niekto vysnívaný, nazvime ho anjel, vstúpi do nášho života a prevráti ho hore nohami samozrejme v tom najpozitívnejšom zmysle. V tejto skladbe WILDWINGS používa elektro aranžmány zmixované s nadupanými rockovými gitarami v dynamickom tempe. Ďalšia skladba s názvom Once Again, je taktiež dynamická skladba, a názov skladby už z časti prezrádza príbeh, ktorý je o vyjadrení pocitov prežívania zamilovanosti a následného odlúčenia od svojho partnera s túžbou vrátiť lasky čas späť.



Tretia skladba s názvom Save My Soul je pomalá rocková balada, v ktorej vyvrcholí príbeh predošlých dvoch skladieb. Štvrtá skladba Chcem vedieť lietať je so slovenským textom, ktorý opisuje odvekú túžbu človeka - vedieť lietať ako vták. Je to príjemná rocková skladba, z taktiež zaujímavými aranžmánmi v spojení flamengo gitár s rockovými gitarami. Z tejto skladby pri počúvaní priam srší príjemná energia. Bonus na našom mini albume bude skladba Slnečný lúč so slovenským textom, ktorý opisuje blízkeho človeka v našom živote, ktorý nad nami drží ochrannú ruku.
Všetky texty k skladbám si píšem sám a väčšinou píšem o zažitých a prežitých veciach.“

Track list:
1. Labyrinth of the heart
2. Once Again (na webe cela k pocuvaniu)
3. Save My Soul (na webe cela k pocuvaniu)
4. Chcem vedieť lietať
bonus
5. Slnečný lúč

Na záver ešte pripomínam, že Wildwings zajtra začínajú promo turné. O tejto akcii sa dočítate tu.
Link: http://www.myspace.com/wildwingssk

0 Comments:

Post a Comment