Minotaur od The Pixies


Niektoré kapely znejú dnes tak, ako zneli keď bol vydaný ich prvý album. Typickým príkladom sú aj The Pixies, ktorý sú označovaný za najvplivnejšiu kapelu konca 80. rokov. Táto Bostonská kapela tvorená gitaristom a spevákom Francisom Blackom, gitaristom Joeym Santiagom, basáčkou Kim Deal a bubeníkom Davidom Loveringom ovplyvnila množstvo kapiel, medzi inými aj Pearl Jam, Nirvanu či Radiohead.

Momentálne kapela chystá reedíciu piatich albumov :Come on Pilgrim EP (1987), Surfer Rosa (1988), Doolittle (1989), Bossanova (1990) a Trompe Le Monde (1991) ) , ktorá výjde pod názvom Minotaur.
Minotaur bude pozostávať z dvoch častí, a to z Limitovanej a Deluxe edície.Deluxe edícia bude obsahovať všetkých päť albumov na 24k vrstvovom CD a Blue Ray, dokopy 5 diskov plus DVD z koncertu v roku 1991 na Brixton Academy(rok pred tým ako sa rozpadli), všetky videá kapely, 54 stranovú knihu a obrázky Olivera Vaughana(grafický dizajner, ktorý sa podielal na albumoch The Pixies). Cena Deluxe Edície bude $175. Limitovaná edícia bude obsahovať všetko to, čo Deluxe avšak bude obohatená o všetkých päť albumov na 180 g vynile, maľby Olivera a 72 stranovú viazanú knihu. Cena tejto sady bude $450.

0 Comments:

Post a Comment