Slovenský metalový labelík a distribúcia HROM Records pod vedením Hiraxa pre vás pripravila ďaľšie novinky. K zľavám na CD pribudlo vydanie druhého dielu románu Kým nás láska nerozdelí: Nachádzania, ako aj info o ďaľšom ročníku Underground festu v Martine.

1, CD iba za 3,29 Eur (99,- Sk)!!!
Od dnes do konca augusta prebiehajú masívne akcie na množstvo CD titulov. Táto zľava platí na stránke Hirax Records zhruba na 50% punk, ska, HC titulov, na metalovej stránke HROM Records dokonca na 95% titulov!!! Ceny klesli z pôvodnej ceny 250,- Sk na 99,- Sk!!!

K dostaniu aj kopec nových titulov ako DVD Konflikt „Konfliktology“, DVD Do řady „XX live“, CD SPRAY „Rozchodím to“, CD EX-TIP „Nová stará doba“ či CD VOLANT „Hogo pogo“.


2, Kým nás láska nerozdelí: Nachádzania
Druhý diel k úspešnému románu Kým nás láska nerozdelí: Hľadania od autora Pavla „Hirax“ Baričáka oficiálne vychádza 15.5.2009, no predpredaj už začal. Na stránkach Hirax Records a Hrom Records množstvo variant akcií s predošlými knihami či CD albumami Hiraxových kapiel. Na knižnom portály Martinus výrazná predpredajová zľava!


3, Underground fest 2009
8. - 19. - 20. jún 2009, amfiteáter Martin
Najznámejší a najnavštevovanejšší slovenský undergroundový festival zameraný na štýly ako punk / ska / HC / crust / Oi!. Tento rok tri dni, dve pódia, v sobotu doobeda literárna čítačka, večer ohňové show a totálna špička slovensko českých kapiel premiešaná pár kvalitnými zahraničnými menami.
Line-up: Twinkles (Taliansko), Slobodná Európa, SPS, Speichelbroiss (Nemecko), Karpina, Skampararas (Poľsko), HT, N.V.Ú. , Punkreas, Houba, Načo Názov, Vyčúrat a spát, Odpad, Leniwies (Poľsko), Editor, Volant, Tri groše, Totálni nasazení, Cheaterslicks (UK), Sitňan, Znouzecnost, Hospital bukra, Na šrot, Zo psa hlava, Kohout plaší smrt, Mladé rozlety, Sakumprásk, Disident, Lahar, Horska chata, Alskapone, Devil street 13, Ravelin 7, Strecha, Crashpoint, Stavebný materiál, Tchoři, Karavana, Č.A.D., Hibakusha, Mäso, Vysoké napätí, The Kľemones, Sultan Soliman, Dátum výroby, Na smiech, Pomleté kosti, D.P.K., Podfuck, Zašitá diera, Bikiny, Prípad pre Samantu, MF, Panta Rei, Šoková terapia, Sixth Sense, Agata, Beer Street Boi!s, Jediná možnosť, Noise generator, The Storms, Mad Cult a ďalší. Plus 2 x ohňová show skupiny \"MaDaLu\" a literárna čítačka Štefana Chrappu alias Pišta Wilsona, Pavla „Hiraxa“ Baričáka a Dáša von fľasa (prozaik, bloger, potulný folkáč, kapely The Klemones a Disident).

Info: TU

Vstupenka: TU

0 Comments:

Post a Comment