Na prelome apríla a mája zavládne krutá Ruská zima:) Na Slovensko prichádza koncertovať nádejná metalcore-ová partia MAMAY, až z ďalekého Ruska – miesta kde aj rock znie ako metalcore, konkrétne z Petrohradu. MAMAY budú koncertovať v rámci slovenského turné so skupinou MASSRIOT a ich hostí.

Súvisiace články:
Kto sú MamaY???
Interview: MamaY
Rozhovor: MamaY



Chalani z MAMAY, odohrajú na Slovensku 8 koncertov, plus jeden v Prahe. Séria koncertov MAMAY v našich končinách sa začína 30.4.2009 vo Svidníku a pokračuje Trenčínom, Vrábľami, Prahou, Bratislavou, Banskou Bystricou, Nitrou, Prievidzou a zakončí sa v Leviciach 9.5.2009.



MAMAY nebudú na pódiách osamote, ale na turné sa objavia zaujímavé Slovenské podpory v podobe kapiel MASSRIOT, PEORTH, CORRUPTED MELODY, ACHSAR, RUMBURAX, STRIGULI, DORIAN GRAY a ANEURYSMA. Máte pocit, že je to dobrá zostava kapiel a oplatí sa ísť na koncert? Oplatí sa to, a to ste ešte možno nepočuli tvorbu zamračených Petrohradčanov. MAMAY hrajú tvrdú muziku, ktorú si môže každý z Vás úplne LEGÁLNE stiahnuť v podobe najnovšieho albumu, z tohto linku. Album sa oplatí vypočuť, aj pre zaujímavú kombináciu nadupaného metalu a pre naše zemepisné šírky nezvyklého spevu a chrčania v Ruskom jazyku. S BOOGIESOUNDOM budeme MAMAY na turné stále v pätách, takže ešte tu o nich určite budete počuť.

Dnes som poslom dobrých správ, a preto ak máte ten správny rockový - BOOGIESOUND vkus, tak sa na týchto koncertoch určite stretneme.

locksmith

Link: MAMAY na myspace.com


0 Comments:

Post a Comment