Nie je to tak dávno, čo skupina Mars Volta prišla s novým albumom The Bedlam In Goliath. Album debutoval ako číslo 3 v Billboard albumovom rebríčku sa podľa mtv.com z toho nebol prekvapený nikto viac ako gitarista skupiny – Omar Rodriguiez-Lopez.

„Prekvapuje nás akýkoľvek komerčný úspech alebo prijatie v radoch mainstreamového poslucháča, vôbec to nedokážeme pochopiť“ povedal počas Coca-Cola Festu v Mexico City. Štyry štúdiové počiny skupiny sa venovali veľkému množstvu tém, napríklad predávkovaniu morfínom, nevydareným potratom alebo v prípade Bedlamu, stolnej hre Ouija objavenej v Jeruzaleme, ktorá neodvratne zmenila ich život.

Podľa gitaristu Rodriguiez-Lopeza , však dnes už tvorivé impulzy, z ktorých album Bedlam in Goliath vznikli, nie sú vôbec aktuálne. Aj keď album vyšiel len pred dvoma mesiacmi. Gitarista sa vyjadril, že tento album bol napisaný dva roky dozadu oproti tomu, kde sa nachádza teraz. Takže momentálne s kapelou pracuje na novom albume. Zatiaľ prezradil len toľko, že nový album bude viac akustický.
Viac, aj s videom nájdete na mtv.com

0 Comments:

Post a Comment