Americký gitarový virtuóz Joe Satriani si na svoj český koncert, ktorý sa uskutoční 3. júna v Aréne HC Sparta Praha, prizval ako predkapelu americkú blues-rockovou formáciu Steve Fister Band. Kapela predsataví svoj nový album "Deeper Than The Blues", ktorý vyšiel tento rok 11.marca. Na albume sa okrem Steva zaskveli takí hviezdní hostia ako: Gregg Bissonette (Carlos Santana, Ray Charles), Tony Franklin (The Firm) Stu Hamm (Joe Satriani), Tommy Aldridge (Ozzy Osbourne), Jimmy Haslip (Yellowjackets). Eddie Tuduri (Dwight Yoakam, Marianne Faithfull), a Carmine Appice (Jeff Beck, Cactus).
Prestížny hudobný časopis Music Connection, napísal o frontmanovi Stevovi Fisterovi, že ide o "brilantného gitaristu, ktorý má dušu nie len v prstoch, ale aj srdce vo svojich piesňách." Steve hral v 80. rokoch v hardrockovej kapele Lity Ford a venoval sa aj americkému "roots" blues. Vďaka svojim schopnostiam sa rýchlo presadil v blues-rockovej komunite, hrál okrem iného na legendárnom festivale Tegelen Blues 2007, vystupoval s Walterom Troutom, Patom Traversom či pred Pappa Chubbym.
Dvadsať divákov, ktorí si kúpia do 20. mája vstupenku (v cenách od 590 Kč do 690 Kč) na koncert, budú môcť vyhrať osobné stretnutie s Joem Satrianim.

0 Comments:

Post a Comment