Van Halen pomohol navýšiť konto charity golfistu Tigera Woodsa o viac ako 1,5 milióna dolárov. Skupina vystúpila na akcií Tiger Jam XI určeného na zisk finančných prostriedkov pre charitu v Las Vegas. Spevák Van Halen – David Lee Roth osobne prispel 100000 dolármi, a rodina Van Halena darovala tiež 100000 dolárov a gitaru podpísanú samotným Eddiem Van Halenom na aukciu.

Táto akcia bola len druhým vystúpením Van Halen po tom, ako Eddie Van Halen podstúpil bližšie neobjasnené lekárske vyšetrenia.
Eddie Van Halen sa poskytol rozhovor pre časopis People o svojom zdravotnom stave v posledných mesiacoch. Pripravované svetové turné Van Halen bolo totiž odložené na neurčito kvôli bližšie nešpecifikovaným zdravotným problémom gitaristu. Eddie vyhlásil, „Cítim sa vynikajúco. Som zdravší ako kedykoľvek predtým. Je to skvelé.“

Prvé vystúpenie po prestávke sa odohralo v americkej Nevade v meste Reno, kde sa mal odohrať triumfálny návrat Eddieho na pódia. Podľa svedkov, Eddie Van Halen po pódiu behal a skákal celý večer. Dôvody lekárskych vyšetrení teda naďalej zostávajú tajomstvom a môžeme len dúfať, že sa nič vážne nepotvrdilo.

Zdroj: www.Blabbermouth.net

0 Comments:

Post a Comment