Poľsko vracia úder part.2

V našom pokračovaní potulkami poľskými hudobnými produktami nadviažeme na to kde sme minule skončili. S aparátmi LABOGA úzko súvisí meno leadra kapely ANNIHILATOR Jeffa Watersa, rovnako ako aj s značkou prestížnych gitár RAN GUITARS.

RAN vyrába vyslovene šesť a sedem-strunné custom elektrické gitary (žiadne basy!), prispôsobené individuálnym požiadavkám gitaristov, presne podľa ich priedstáv, avšak nie v najvyššej cene ako by sa to dalo vzhľadom na ručnú prácu predpokladať.
Držia sa hesla: “vytvárať najvyššiu kvalitu elektrických gitár pre muzikantov, ktorí požadujú len to najlepšie.“
Na výrobu používajú len najlepšie drevá, ultra vysoko kvalitnú elektroniku a špičkový hardware.
“Vy si poviete požiadavky a my vám dáme to najlepšie.“
Je to skutočne tak, samotná internetová stránka obsahuje veľmi presný formulár (http://www.ranguitars.com/custom.php) po vyplnení, ktorého vám firma postaví nástroj presne na mieru. Samotná výroba (závisí od výberu zákazníka) trvá 10 až 12 mesiacov.

Nečudo, že takejto lákavej ponuke neodolali ani popredný metalový borci: už spomenutý Jeff Waters (ANNIHILATOR), alebo Piotr Wiwczarek (VADER) či Pat O´Brian (CANNIBAL CORPSE). Modely všetkých troch gitaristov sú modifikované Flying V, telo z jelšového dreva.

RAN sa nevyhýba žiadnemu z bežne komerčne vyrábaných tvarov, ale je samozrejme prístupná úpravám podľa požiadaviek zákazníka. V bohatej galérii ( http://www.ranguitars.com/gallery.php) si môžete pozrieť nepreberné množstvo tvarov.


Viac na: http://www.ranguitars.com/

0 Comments:

Post a Comment