Poslucháči a fanúšikovia metalu na Slovensku obracajú svoje uši na Banskú Bystricu. V útrobách tohto temného mesta sa totiž 22. septembra odohrá koncert, ktorý zaručene zobudí všetkých susedov. V klube 77 sa predstavia tri ťažkotonážne kapely – ZUBROWSKA (FRA), BRAIN.SCAN (BB) a MIZAR (LC).


ZUBROWSKA je kapela pochádzajúca z Francúzska a na Slovensku ich môžete vidieť 21. septembera v Košiciach a deň po koncerte v BB, teda 23. septembra, aj v Bratislave. Kapela hrá štýl brutal deathcore kombinovaný s math core-om. Ich bubeníkom nie je nik iný, ako Léo Margarit hrajúci aj v Pain of Salvation.

Popri francúzskych brutalistoch sa blysnú aj nová domáca – Bansko Bystrická formácia BRAIN.SCAN. Hoci je to nová kapela, jej členovia už majú niečo za sebou. Zloženie hovorí samo za seba: Handrush (spev ex-Liquid Boogie Roll), Noga (spev Pyopoesy), Marek (bicie Hecate), Pepik (basa Hecate) a Filip (gitara ex-Sticfutu, M.S.R., v súčasnosti O.S.B). Bude to pestrá zmes hard-coru, metal-coru, grunge a thrash metalu, ktorú sami nazývajú alternativ core.


Kapela BRAIN.SCAN práve pripravuje do budúceho roka aj debutový album a vyráža na klubové pódiá s veľkými ambíciami. Promo CD by malo byť nahraté do konca tohto roka a bude obsahovať 3 songy. CD budú produkovať ľudia zvučných mien a činov – Roland Grapow (ex-Halloween, Masterplan) a gitarový virtuóz Palo Chodelka.

BOOGIESOUND Vám ako prvé médium prináša aj promo fotografie kapely BRAIN.SCAN!





Text: Ing. locksmith
Foto Brain.Scan: Mgr. Marian ,,Dino" Dieneš

1 Comment:

  1. Anonymný said...
    drzim palce chlapi, nech vam to hra! dobry tah nahravat u rolanda :)

Post a Comment