Na trh sa dostala kniha plná fotografii s názvom The Police: 1978 – 1983. Autorkou je známa fotografka rockových kapiel Lynn Goldsmith, ktorá objektívom zaznamenávala kariéru kapely od ich začiatku až po posledný album Synchronicity, vydaný v roku 1983. Lynn sa pre therockradio.com vyjadrila, že knihu robila so zámerom určiť ju nie len pôvodným fans The Police, ale aj ich potomkom. „Je to už 20 rokov čo fotím The Police a mnohí z ich fans už majú deti, takže ku knihe si môžu sadnúť nie len rodičia, ale aj ich potomkovia. Medzi vybrané fotky som preto zaradila zábery z koncertov, aby si ich účastníci zaspomínali, že tam boli. Ľudí však zaujímajú aj fotky z nahrávania, ako aj zábery zo života Stinga, Andyho Summersa, či Stewarta Copelanda.“

Pred vydaním fotoknihy o Police vydala Lynn Goldsmith knihu s rovnakým zameraním o Bruceovi Springsteenovi: Springsteen: All Access. Tá obsahovala predovšetkým fotografie z turné kapely E Street Band z roku 1978, ktoré sa uskutočnilo na podporu Springsteenovho albumu Darkness On The Edge Of Town.

Počas jej kariéry sa jej fotky pravidelne objavovali v magazínoch Life, Newsweek, Time, Rolling Stone, Sports Illustrated, People, Elle, Interview, US, alebo Paris Match.


Súvisiace články:
The Police sfilmujú svoju "Reunion Tour"
Nové CD/DVD The Police už čoskoro!
Koľko sa dá zarobiť za jedno turné?
Kapela Police naposledy

0 Comments:

Post a Comment