Podľa správ fínskeho Record Shop-u X, konečný dátum vydania nového albumu Metallica- Death Magnetic by mal byť 17.september 2008. Hoci to ešte nepotvrdili oficiálne zdroje je pravdepodobné, že 16.septembra by mal vyjsť v USA a vo väčšine kontinentálnej Európy 15.septembra (okrem Nemecka, Rakúska a Švajčiarska, kde si ho fanúšikovia môžu zakúpiť už v piatok 12.9.2008).
Deviaty štúdiový počin najvplyvnejšej hard and heavy kapely s názvom Death Magnetic by mal obsahovať 10 alebo 11 songov. Zatiaľ nebol potvrdený názov ani pre 1 pesničku, aj keď v magazíne Rolling Stone bol citovaný názov „My Apocalypse“. Kapela nezahrala ani 1 song na nedávnom festivale Bonnaroo. Vybraná skupina amerických a anglických žurnalistov mala možnosť počuť ukážky šiestich skladieb. Ukážky skladieb sú dostupné aj na You Tube.
Nové dielo bude produkované Metallicou a Rickom Rubinom. Konečne budeme počuť aj štúdiovú a snáď aj tvorivú prácu basáka Roba Trujilla, ktorý sa pripojil ku kapele tesne po ukončení nahrávania albumu St. Anger.

0 Comments:

Post a Comment