HARDfest 2008

Tento rok sa chystá už druhý ročník tohto dvojdňového festivalu. HARDfest 2008 sa bude konať v dňoch 15. a 16. augusta v amfiteátri v Jaslovských Bohuniciach.

Headlinerom festivalu je punková legenda The Casualties (USA). Ďalej na festivale nájdete slovenskú ska stálicu Polemic, ktorá sa už drží na scéne rovných dvadsať rokov. Taktiež sa môžete tešiť na vystúpenie Karpiny. Ich výnimočný koncert plný recesie bude nepochybne patriť k vrcholom festivalu. Ďalej nás čaká alternatíva v podobe Chiki liki tu-a, hardcore/metalcorový X-Core (CZ), punkový HT alebo martinská metalová kapela Lunatic Gods.

Okrem vyššie spomínaných kapiel na festivale vystúpia aj: Houba(CZ), SKA2tonics, Editor, Hospital Bukra, Punkreas, Karpatské chrbáty, Šrouby(CZ), Dysanchely, Digitus In Recto, Vandali, Metropolis, Slina, Euphoria, Lord Alex, Nekultúra, New Black Widow, Syras, Shadow Of Your Mind a Peacemaker.

Celým programom vás svojim moderovaním bude sprevádzať Braňo Jobus.

Lístky môžete dostať na www.ticketportal.sk, www.hiraxrecords.sk, taktiež si ich môžete objednať cez mail na hardfest@post.sk . Pri nákupe cez www.hiraxrecords.sk alebo hardfest@post.sk môžete využiť špeciálnu zľavu – pri nákupe desiatich vstupeniek dostávate jednu zdarma.

Ceny vstupeniek:
2-dňová v predpredaji 399 Sk, na mieste 499 Sk
1-dňová vstupenka na piatok v predpredaji 199 Sk, na mieste 249 Sk
1-dňová vstupenka na sobotu 349 Sk na mieste

Viac informácii nájdete na www.kulturneletobohunice.sk/hardfest

0 Comments:

Post a Comment