Kobi Farhi, vokalista izraelskej metalovej kapely Orphaned Land vydal niekoľko nových vyhlásení týkajúcich sa ich dlho očakávaného nasledovníka ich posledného albumu Mabool (2004) a taktiež účasti v pripravovanom dokumente s názvom "Global Metal", ktorý režírujú Scot McFadyen a Sam Dunn zo spoločnosti Banger Films (známa predovšetkým kvôli filmu Metal: A Headbanger's Journey)

"Sme skutočne radi, že vám môžeme oznámiť, že proces skladania piesní pre náš dlho očakávaný album 'The Never Ending Way Of ORwarriOR' sa chýli ku koncu. Napísali sme viac ako 90 minút hudby. Neradi sa opakujeme a preto nečakajte nijaký "Mabool Vol. 2"! Samozrejme, ženské vokály a orientálne nástroje u nás budú vždy, ale "ORwarriOR" bude iný a jednoznačne môžem povedať naisto, že bude tvrdší, údernejší a menej progresívny. Stále to je však Orphaned Land a pri jeho počúvaní vám to bude jasné. O nedlho by mal vyjsť prvý singel, ktorým bude úvodná skladba albumu: "Sapari". Taktiež sa snažíme dokončiť obal a získať dátumy k nahrávaniu a produkcii. A navyše stále hľadáme toho správneho bubeníka, ktorý by nám k albumu nahral bicie."

"Ďalšou správou je, že Orphaned Land bude účinkovať v novom dokumente Sama Dunna s názvom "Global Metal". Okrem nás tam bude okrem iných aj Metallica, Slayer, Sepultura a X Japan. Film bude o metalovej scéne v niektorých exotických regiónoch ako napríklad Dubai, Indonézia, Čína, Izrael atď"

Trailer k filmu Global Metal:









0 Comments:

Post a Comment