The Police momentálne dokončuje svoje turné a plánuje vydať záznam svojho koncertu spolu dokumentom na DVD. Kapela odohrá svoj finálny koncert v Madison Square Garden v New Yorku. Výťažok z koncertu podporí verejnoprávnu televíziu WNET a WLIW.
Svetové turné sa začalo v máji 2007 po „reunion predstavení“ ktoré sa uskutočnilo na odovzdávaní cien Grammy ešte rok predtým.

Bubeník Steward Copeland nám prezradil, že sa trio vždy pozeralo na toto turné ako na konečné. „Vždy bolo plánované ako konečná vec. Ako sme o tom rozmýšľali – viac krát sme sa rozhodli predĺžiť turné, pretože veci šli vynikajúco. Ale nie, vždy to bola definitívna vec. Avšak niekde tam v zákutiach našich myslí je vždy možnosť – Ktovie, čo keď niekto príde s novým materiálom? To nikdy neviete. Ale táto misia bola vždy konečná.“

The Police sa pokúsili nahrať novú pesničku minulý rok. Copeland povedal, že dokonca začali nahrávať novú štúdiovú verziu „Truth Hits Everybody,“ avšak neboli spokojný s tým, ako veci postupovali. Napriek tomu všetkému The Police vydá nové live CD/DVD, ktoré bude obsahovať ich živé vystúpenie z Argentíny a dokument, ktorý režíroval Copelandov syn Jordan. Dokument sa bude zaoberať hlavne terajšiemu turné. Termín vydania tohto CD/DVD balíčka zatiaľ nieje známy.

0 Comments:

Post a Comment