Paul Rodgers s Bad Company

Paul Rogers si opäť zahrá so svojimi starými kumpánmi z Bad Company, Simonom Kirkom a Mickom Ralphsom 8.augusta v Seminole Hard Rock Hotel and Casino. Rodgers sa vyjadril, že reunion má chrániť značku kapely pre skupinami, ktoré by chceli používať ich vlastný názov.

Aj keď Rodgers opustil skupinu v roku 1982, Kirke a Ralphs pokračovali v nahrávaní a koncertovaní a používali značku Bad Company s ostatnými muzikantmi.

Rodgers povedal, že budú hrať výlučne staré clasické hity a albumové skladby Bad Company. Chce oživiť songy ako „Simple Man“, „Can´t Get Enough“, Bad Company“, „Feel like Makin´Love“ a „Rock ´N´ Roll Fantasy. Dodal, že sa v Bad Company nikdy nechytili do pasce vykrádania samých seba ako mnoho iných kapiel.

S kapelou si na base zahrá Lynn Sorenson, ktorý hrával v Rodgersovej sólovej kapele a tak nahradí zosnulého basgitaristu Boza Burrella, ktorý zomrel v roku 2006.

Rodgers pracuje s Queen-om na novom albume, ktorý nesie pracovný názov Cosmos Rocks. Kapela začne koncertovať už v septembri.

0 Comments:

Post a Comment