Obsadenie hudobníkov účinkujúcich na spomienkovom vystúpení pre „Dimebag“ Darrella Abbotta (Panthera, Damageplan) je konečne známe. Vystúpenie bude súčasťou festivalu Ozzfest a odznie na ňom veľa Panthera klasík. Abbottov brat Vinnie Paul si popri organizácií stihne aj zahrať na bicie a spoločnosť mu budú robiť známe mená ako Kirk Hammet (Metallica), Jerry Cantrell, Mike Inez (Alice In Chains), Chad Gray (Mudvayne, Hellyeah), Kerry King (Slayer), Scott Ian, Charlie Benante (Anthrax), Jamey Jasta (Hatebreed) a zúčastní sa dokonca aj King Diamond.
Abbott bol zastrelený 8. decembra 2004 počas koncertu v nočnom klube s Damageplan.

Vinnie Paul: “Dostávam tak veľa listov a stretávam ľudí z Fínska, Nemecka, Japonska, kdekoľvek proste...žiaľ zasiahol milióny a milióny ľudí. On oslovil tak veľa ľudí, bol to veľmi smutný, veľmi smutný deň pre hudbu a fanúšikov hudby.

Ozzfest sa uskutoční 9. Augusta v Dallase. Avšak tento rok pôjde len o jednodňovú akciu. Headliner bude samozrejme Ozzy Osbourne a pridá sa k nemu aj Metallica. Zvyšok obsadenia bude tvoriť Hellyeah, Serj Tankian (System Of A Down), Jonathan Davis (Korn), Apocalyptica, Sevendust a ďalší.

0 Comments:

Post a Comment