Bubeník Jason Bonham sa vyjadril pre rádio z Detroitu, že Gitarista Led Zeppelin Jimmy Page a basgitarista John Paul Jones spolu odnedávna "jammujú" a pracujú na novom materiály. Bonham: „Bol som v Anglicku veľa krát. Pracujem s Jimmym a Johnom Paulom a snažíme sa pripraviť nový materiál a texty. Neviem zatiaľ čo z toho bude, ale niečo hádam hej....momentálne, jediné čo si uvedomujem, je obrovská radosť z hrania s týmito dvoma a so začatím prác na novom materiály.

No zatiaľ Bonham nemá ani poňatia, kde môže nový materiál skončiť, ale vyjadril sa, že nahrávanie s Led Zeppelin je to, čo vždy chcel robiť.

Bonham, syn bývalého bubeníka Led Zeppelin – Johna Bonhama, zaujal miesto po svojom otcovi len po druhý raz. Prvý raz dostal možnosť v decembri minulého roka pri špeciálnom "reunion" koncerte Led Zeppelin.

Momentálne neexistuje žiadne oficiálne vyhlásenie aké plány má Led Zeppelin do budúcnosti. Avšak známe je, že spevák kapely Robert Plant, má naplánované turné na podporu jeho nového albumu so speváčkou Alison Krauss.

2 Comments:

  1. Unknown said...
    So good......
    Strevo said...
    ...:) konečne komentár!

Post a Comment