Dunlop opäť prišiel s novým signature pedálikom. Jeho názov je KFK QZ1, po slovensky auto wah Q-Zone. Zatiaľ môžem čerpať iba s info, ktoré poskytuje Dunlop na svojom webe. Takže...malo by sa jednať o pedál, ktorý používa Kerry King už dlhé roky, či už v štúdiu alebo na stage-och.
Práve on by mal mať na svedomí ten charakteristický wah tón pri šialených Kerryho sólach. Pôvodný produkt firmy MXR Q-Zone už Dunlop nemá vo svojej ponuke celkom dlhý čas a práve ikona skupiny Slayer bola dôvodom prečo ho znova zaradila pod trochu iným názvom. Možno toto bude ten správny marketingový ťah a ľudia si tento produkt aspoň minimálne vyskúšajú napriek tomu, že auto-wah nie je až tak populárny/používaný efekt.
Efekt by mal by poskytovať prierazný tón, ktorý by mal prejsť aj cez takú kapelu akou je Slayer :) . Trojica ovládačov Volume (až do18dB) , Q-Zone ( frekvenčný rozsah) a Peak ( frekvenčný bod ?) je postačujúca na skrotenie tejto potetovanej krabičky. Dokonca sa dajú aj zablokovať ak chcete predísť „rozštelovaniu“ svojho nastavenia.
Efekt je z edície limitovaných, ale predpokladám, že keď bude oň veľký záujem zaradí ho firma, možno v inej podobe do svojej ponuky.

0 Comments:

Post a Comment