Paranoid sa dočká reedície

Legendárny album Black Sabbath z roku 1970 Paranoid bude znovu vydaný ako dvojvynilový set alebo ako trojdiskový deluxe balíček. Vyjsť by mal 29. septembra. Paranoid je najlepšie predávaný album od Black Sabbath a pre kapelu znamenal aj vstup na americký trh. Album obsahuje zopár veľkých hitov kapely ako sú "Iron Man", "War Pigs" a samozrejme titulná skladba. Album Paranoid je zároveň považovaný za jeden z najvplyvnejších albumov heavy metalovej hudby. Trojdiskový set bude obsahovať originálny album na jednom disku, quadraphonic mix z roku 1974 na druhom a tretí disk bude obsahovať exkluzívny materiál v podobe nikdy nevydaných inštrumentálnych verzii šiestich skladieb a zároveň dvoch skladieb s alternatívnymi textami.

Paranoid predal 4 milióny kópii v USA a bol jediný album Black Sabbath, ktorý dosiahol prvú priečku v rebríčkoch aj vo Veľkej Británii.

Za týmto albumom nasledoval ďalší zo slávnych albumov Black Sabbath s názvom Master Of Reality (1971), ktorý je taktiež považovaný za jeden z najlepších počinov kapely.

0 Comments:

Post a Comment