Americká herečka Pamela Anderson plánuje “romanticky“ strávenú oslavu nového roka, s jej bývalým manželom, bubeníkom Tommym Leem.
Matka dvoch synov ( Brandon, Dylan ), sa podľa všetkého už veľmi teší na tento večer. Pamela, ktorej nahá fotka spoločne s Tommym, zdobila titulnú stranu jedného magazínu, sa na jej blogu vyjadrila: „ Oslavu nového roka, strávime spoločne v Montreale. Aké romantické, že?“

Pamela sa k Tommymu vrátila začiatkom tohto roka, ale navzdory všetkému ich vzťah nazýva “staro manželský pár“, ktorý ako pár, podľa jej slov, nefunguje úplne vo všetkom.
„Žijeme spolu, ale len preto že momentálne nemám kde bývať. Áno som bezdomovec a žijem s ním. Ale inak sme ako staro manželský par, žijeme spolu, ale nemáme sex.
Pam a Tommy sa vzali v roku 1995 po tom ako sa poznali len štyri dni. Rozviedli sa o tri roky neskôr, po tom, čo Pamela obvinila z domáceho násilia. Tommy si potom odsedel polroka vo vezení, za čo je Pamele asi dodnes vďačný. Po tom všetkom skúšali svoj vzťah niekoľko krát obnoviť. Zvláštny pár, však?

Foto by google.

3 Comments:

  1. Hafan said...
    Kua chlapi, a co sa z vas stava bulvar???!!!
    blaze said...
    autor to pravdepodobne uverejnil v predmikulášskom ošiali :))
    Chef. said...
    jj presne tak nedostatok cukru v tele zapríčinil toto moje blúznenie..dúfam milí čitatelia že Vás už nesklamem :)) ale tak bulvár určite nie!

Post a Comment