Končiaci rok bol hviezdnym pre bicie príslušenstvo. S odstupom času si môžeme predstaviť tie najlepšie ohodnotené výrobky, z toho množstva uvedeného na trh tento rok. Príslušenstvo bolo vyberané z kategórii: bicie sady, činely, elektronické bicie sady, malé bubny, atď. Nasledovné príslušenstvo bolo vybrané stránkou, musicradar.com.
Yamahacke DTXtreme 3 sú míľnikom vo výrobe elektronických bicích. Technológia X Shell od DW je obrovským skokom pre bubnujúcu časť planéty a nové, malé a plytké Tamacke tomy rady Superstar. To sú všetko veci, ktoré budú v roku 2009, viac ako určite kopírované, každým iným výrobcom bicích nástrojov.
Blany:
Evans G-Plus coated
G-Plus, sú azda najzreteľnejšími blanami z toho množstva, ktoré trh momentálne ponúka. Zvuk je popisovaný ako teplý, bohatý a trvajúci. Tieto vlastnosti robia blanu vhodnou na živé vystúpenia, zatiaľ čo blany rady EQ sú vhodné do štúdia. Sú skutočne veľmi dobré.
Akustické bicie sady:
Tama Superstar Custom Hyperdrive Kit
Male a plytké prechody nie sú žiadnou novinkou, ale tieto bubny z dielne Tama, sú výnimočné kvôli ich plnému, širokému zvuku. Sú úplne odlišným príkladom, ako napreduje Čínska výroba. Konečná úprava (predovšetkým nosná hrana ) je excelentná.
DW zberateľská séria X Shell kit
Tak čo je dopekla X Shell technológia? Dobrá otázka, a jednoznačnú odpoveď vedia zrejme len výrobcovia. V zásade je to krížové vrstvenie jednotlivých vrstiev bubna. DW našli cestu, ktorá im umožňuje pokladať vrstvy dreva zvisle, namiesto priečneho pokladania. Takto vedia dosiahnuť nižší a zreteľnejší tón bicích. Je to viac ako len technológia, je to prevratná myšlienka.

0 Comments:

Post a Comment