Axl a jeho `Love Tour`

Axl Rose neznáša vraj veľa vecí. Jednou z nich je určite aj ponáhľať sa. “Chinese Democracy“ nahrával 15 rokov ale keď sa Guns N` Roses rozhodli vydať na turné, pravdepodobne až koncom marca, môže sa stať, že to bude dvojročná cesta naprieč svetom.
Richard Fortus, člen koncertnej kapely Guns N` Roses, ktorý mal aj tú česť počuť útržky z Chinese Democracy ešte pred zverejnením, hrával aj so známou kapelou zo St. Louis, Pala Divine. Povedal že s Axlom žartoval o vystúpení GN`R z roku 1991, kde prebehol Roseov najznámejší incident, keď sa prestal ovládať po tom ako videl baviacich sa fanúšikov pod pódiom. Odmietal sa na pódium vrátiť a tvrdil že fans robia bodrel.
„Rozprávali sme sa o tom čo sa vtedy v 91. stalo v St. Louis, napadlo nás urobiť `Love Tour`. Bolo by to turné po veľkých miestach kde prevládajú nepokoje a tam by sme spravil vystúpenia zadarmo. Musíme to ešte zvážiť, ale je pravdepodobné že to spravíme,“ povedal Fortus. S klesajúcim hodnotením najnovšieho albumu v americkom rebríčku, by bolo asi dobré urobiť takýto ťah. Neviem však, ako potom Axl Rose, ktorý má v pláne byť na turné dva roky, vydrží bez honoráru.

Ak ste spomínaný incident ešte nevideli, tu je:

1 Comment:

  1. locksmith said...
    o tomto incidente som este nepocul. dost vtipne video :D

Post a Comment