Novinkou v tábore The Kinks je vydanie deluxe šesť-diskového boxu s názvom Picture Book. Ten bude zaznamenávať štvor dekádové pôsobenie tejto kapely na hudobnej scéne. Kolekcia, ktorá pozostáva z viac ako 100 skladieb obsahuje všetky známe hity kapely zo 60., 70. a 80tych rokov, ako "You Really Got Me," "Stop Your Sobbing," "All Day And All Of The Night," "Tired Of Waiting For You," "A Well Respected Man," "Till The End Of The Day," "Sunny Afternoon," "Village Green Sunny Afternoon," "Dedicated Follower Of Fashion," "Waterloo Sunset," "Death Of A Clown," "Picture Book," "The Village Green Preservation Society," "Arthur," "Lola," "Apeman," "Celluloid Heroes," "Father Christmas," "Catch Me Now I'm Falling," "Destroyer," "Come Dancing," "Do It Again," a mnohé ďalšie.

Okrem toho nájdu fans na diskoch aj početné domáce demá, alternatívne mixy, live nahrávky a záznamy z BBC TV & Radio sessions.

Kapela The Kinks ohlásila svoj rozpad v roku 1996. O tri roky nato, sa pôvodná štvorica stretla v štúdiu pre nahratie skladieb v rámci očakávaného comebacku, avšak žiadna zo skladieb neuzrela svetlo sveta. Ray Davies, zakladajúci člen The Kinks podľa posledných správ chce znovu oživiť zašlú slávu kapely budúci rok.





foto: timesonline.typepad.com

0 Comments:

Post a Comment