Elektronické bicie sady ( edrums):
:Yamaha DTXtreme 3 Special:
Vyzerá to tak, že Roland a ich elektronické bicie rady, majú silného konkurenta na tento rok. Nie je ním nikto iný než, Yamaha DTXtreme 3, ktorá sa im vyrovná, ba ich aj predbehne v každom detaile. Majú veľký a rozumný modul, ktorý ja nahraný rôznymi zvukmi. Jednotlivé gumené pady a činely znejú fantasticky a rampový systém má také ľahké používanie, že si ho vie postaviť aj dieťa. Taktiež sú dosť praktické a sú schopné s Vami chodiť na akékoľvek cesty.
Činely:
:Sabian APX:
Tieto činely sú podľa recenzentov, ktorý ich počúvali a hodnotili dlhé hodiny, najhlučnejšie na trhu. Podľa ich slov, dokážu prelomiť rôznu zvukovú bariéru. Ale tieto vlastnosti, samozrejme, nie sú postačujúce pre ocenenie. Činely sú agresívne, tvrdé a rýchlo šíriace zvuk. Oceniť ich môžu najmä bubeníci, hrajúci rockový štýl. Pri voľbe týchto činelov, nezabudnite na ochranu uší.
:Dream Bliss Cymbals:
Neviem o tom, že by činely tejto značky, boli dostať kúpiť niekde na Slovensku, alebo v iných okolitých štátoch. Sú vyrobené v Číne, ale na podivenie nie masovo. Sú to univerzálne činely, s rôznorodým charakterom zvuku a môžu hrdo konkurovať aj iným, svetovým značkám. Ak budete mať možnosť posúdiť ich zvuk sami, budete podľa odborníkov veľmi milo prekvapení. Ak budete mať tú možnosť skôr ako my, určite nám potom dajte vedieť aké to bolo.

0 Comments:

Post a Comment